Jump to content
Sign in to follow this  
loz

Cant log in ? *first try deleting cookies*

Recommended Posts

I had the same problem after playing around with cookies with my Moailla Browser. all I did was reset my password, and log in with a new password. It appears like I can now in prooperly

Share this post


Link to post
Share on other sites
i having probs loggin in it says no such user or something my email is ssamm@optusnet.com.au

I cant find any acount that uses that email address. What was your username?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesting... I'll look into it...

Share this post


Link to post
Share on other sites

The password reset finally worked. I'm about to open a pm, I wonder if my login will go byebyes again... :(

 

If someone did something to fix the problem, then thankyou. If its just fixed itself for no apparent reason and you'd like some assistance working out what the underlying problem is then I'm happy to be a guinea pig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I'll be doing some tests this week on it. I'll let you know if I need your assistance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try logging in now. Once you have logged in, you should be able to change your email address.

 

If you cant, pm me and I will change it for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi i have tryed to log in and it will not accept my user name or password. i believe user name is papasport

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check your email. I have reset your password.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure that cookies are enabled on your web browser...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Benstar and carbon_180, try again now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For those since my last post.. Try now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest_TigerII_*: What is your username? TigerII ???

 

15silvia: Try making a new account, and then pm me and I will sort something out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everyone since my last post, I have reset your accounts, try again now.

 

Buffskies, there is no buffskies account. Did you mean buffskis?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am 15silvia, I have created a new account as what u have said, my new username is jwta1 . i have PM you please help me with my previous username.. thanks sr180!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

carbon_180, check your email.

 

Buffskies, try now. I think ive got it...

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have tryed heaps of time to try post but say i dont have permision from admin..... my user name is

 

SIGNAL14

 

would be great to start using your forum if only i could post etc....

thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi I seem to have same problem. I'm member of this forum about a month or so and I still can't post any "Parts for sale - NO traders". I have some parts I would like to sell and I can't post them. I receive same message as the person that just left reply before me: sorry you don't have the promission...

Please help

 

my username is: Nev82 and e-mail is nevenkarac@hotmail.com

 

Thanks a lot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey,

 

I'm having log in problems,tired clearing cookies,this doesnt work.

 

User name: low_sx

 

New email: miskois@gmail.com

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×