Jump to content
Sign in to follow this  
dusky007

Troubles logging in? - PLEASE READ FIRST POST

Recommended Posts

...steve...

pookie_is_a_hero@hotmail.com

 

change email to stephentimm at gmail.com

 

Thanks.

 

Can't change the e-mail as both e-mails are in use already.

 

...steve... = pookie_is_a_hero@hotmail.com

....steve.... = stephentimm@gmail.com

Just add the extra 2 dots and use the second one :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

...steve...

pookie_is_a_hero@hotmail.com

 

change email to stephentimm at gmail.com

 

Thanks.

 

Can't change the e-mail as both e-mails are in use already.

 

...steve... = pookie_is_a_hero@hotmail.com

....steve.... = stephentimm@gmail.com

Just add the extra 2 dots and use the second one :P

 

Ah, ok. Happy to delete second account and go back to first please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

...steve...

pookie_is_a_hero@hotmail.com

 

change email to stephentimm at gmail.com

 

Thanks.

 

Can't change the e-mail as both e-mails are in use already.

 

...steve... = pookie_is_a_hero@hotmail.com

....steve.... =

Just add the extra 2 dots and use the second one :P

 

Ah, ok. Happy to delete second account and go back to first please.

 

And I've changed email on second account so can now use gmail for first account. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not having an issue loggin in but I am having an issue clicking on my profiles drop down menu.

every time i go to mouse over downwards it dissapears and a new add to the left of the screen loads. over and over.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not having an issue loggin in but I am having an issue clicking on my profiles drop down menu.

every time i go to mouse over downwards it dissapears and a new add to the left of the screen loads. over and over.

 

Mm, I haven't seen this before.. What browser are you using? Tried hard refreshing, deleting cookies and such?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have my browser set to delete everything once it is closed :ph34r:

I am using IE9...tbo now that I think of it, I am not sure if I have had this issues for the last few days in general with IE8 or the last 2 since the IE9 update..

 

So... I just tested it in firefox and the issue is not there.

 

I'm just going to assume its an issue with IE9.. thanks for the speedy reply :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have my browser set to delete everything once it is closed :ph34r:

I am using IE9...tbo now that I think of it, I am not sure if I have had this issues for the last few days in general with IE8 or the last 2 since the IE9 update..

 

So... I just tested it in firefox and the issue is not there.

 

I'm just going to assume its an issue with IE9.. thanks for the speedy reply :)

 

:lol: @ auto delete.

 

yeah no worries, IE doesn't work well on this forum :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

...steve...

pookie_is_a_hero@hotmail.com

 

change email to stephentimm at gmail.com

 

Thanks.

 

Can't change the e-mail as both e-mails are in use already.

 

...steve... = pookie_is_a_hero@hotmail.com

....steve.... = stephentimm@gmail.com

Just add the extra 2 dots and use the second one :P

 

Please change the email address on the first account (it's no longer in use). And delete second account if possible. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

...steve...

pookie_is_a_hero@hotmail.com

 

change email to stephentimm at gmail.com

 

Thanks.

 

Can't change the e-mail as both e-mails are in use already.

 

...steve... = pookie_is_a_hero@hotmail.com

....steve.... = stephentimm@gmail.com

Just add the extra 2 dots and use the second one :P

 

Please change the email address on the first account (it's no longer in use). And delete second account if possible. Thanks.

 

 

 

ok,

Username: ...steve...

E-mail: stephentimm@gmail.com

....steve.... deleted

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, please help, am no longer able to sign into my account!

 

Booost

carlktm@dodo.com.au

 

Thanks!

 

If you are having issues logging in, simply reply to this message.

 

In your reply, please provide..

 

Username

Email you ORIGINALLY signed up with, so we know the account is actually yours.

 

If you want your email address changed, please noify us of this aswell.

 

 

 

Example reply...

 

Dusky007

dusky@nissansilvia.com

Change to dusky@wwworks.com

 

 

thats all we need, and we can do it from there

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, please help, am no longer able to sign into my account!

 

Booost

carlktm@dodo.com.au

 

Thanks!

 

 

 

 

 

Your original login name is: Carlktm

Use that when you log in.

 

Your log in name is different to your display name, Booost.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since this is here i was just wondering if every1 elses classified section is working properly or if its just me.

 

When i go into classifieds it asks's me to log in. when i do log in it comes up with a white screen and stops, says 'done' in the bottom left corner.

 

Is annoying as i have wheels and shit i want to advertise but its been like this for a few months... is it just me or others have same problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since this is here i was just wondering if every1 elses classified section is working properly or if its just me.

 

When i go into classifieds it asks's me to log in. when i do log in it comes up with a white screen and stops, says 'done' in the bottom left corner.

 

Is annoying as i have wheels and shit i want to advertise but its been like this for a few months... is it just me or others have same problem?

 

PM sent asking for more info.

Share this post


Link to post
Share on other sites

AusMik

 

mike @ fiatforum.com

 

I have tried changing my password to try and get back in, to no avail.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry this took so long for me to reply i only just checked my PM's.

 

When i go to the classified section on the left hand side i click 'Login' It takes my username and password and then when i hit enter it goes to this screen.

 

Using internet explorer.

 

login.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

I should also add that i can log into nissansilvia.com and check my pm's use the site no worries etc.

 

It's only the classified section that i cant log into...

Share this post


Link to post
Share on other sites

AusMik

 

mike @ fiatforum.com

 

I have tried changing my password to try and get back in, to no avail.

 

Ok, your actual login name is different to your Display name (AusMik).

Your login name is: AusMike

If you use your login name it will work.

 

Sorry this took so long for me to reply i only just checked my PM's.

 

When i go to the classified section on the left hand side i click 'Login' It takes my username and password and then when i hit enter it goes to this screen.

 

Using internet explorer.

 

login.JPG

 

There are known problems with Internet Explorer and the classifieds, especially old versions like yours.

Try using Firefox, Chrome, or pretty much any other browser.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys not having trouble logging in but how do you change the option to receive emails everytime someone replies to a topic? And can it be done on I phone? Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys not having trouble logging in but how do you change the option to receive emails everytime someone replies to a topic? And can it be done on I phone? Cheers

 

No, log on via the pc and do it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

s13destiny

pbro0322 at bigpond.net.au

 

forgot password, set a new one but won't let me login with it.

 

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

s13destiny

pbro0322 at bigpond.net.au

 

forgot password, set a new one but won't let me login with it.

 

Cheers

 

Try it again. Except this time log out and clear your cookies/cache. Then try it again on www.nissansilvia.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

cant remember password or user name

can you please delete my whole account so i can make a new one

matt_no42@hotmail.com is my email

thanks :)

 

You should be free to open a new account now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey, i'm having trouble logging in. User name should be "Andreww." any help appreciated.

 

That's your Display Name.

Your Login name is your original username. i.e. For you i think it is: aobrien178

 

Try again with your login name.

Share this post


Link to post
Share on other sites

THIRDSTRIKE, email: lukesheen@live.com, ive changed my password 30 times now and i still cant get in sad.png

 

THIRDSTRIKE is only your DISPLAY name.

Your login name is your original name; Autumnakrylics

 

Try with your login name.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have requested new password and it wont log in with the new password selected

 

username flying_higher

email scream-performance@hotmail.com

 

is "flying_higher" the username you originally had? i.e have you had your display name changed? (as above)

If so, try again with your LOGIN name.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×